Mogensen: En taktisk affære

I morgen går det løs på udebane i Odense, hvor første bronzekamp skal spilles kl. 19:30.

Tirsdag aften i Odense Idrætshal, skal tigerne endnu en gang møde Odense og denne gang skal der kæmpes om bronzemedaljer.

– Der er jo ingen tvivl om, at kampen om bronze bliver mellem to hold, som kender hinanden utrolig godt. Kampen i Odense er kamp nr. 6 mod hinanden siden 3. januar, så der skal noget ekstraordinært til for at overraske hinanden, siger cheftræner Claus Mogensen.

Begge hold har haft høje ambitioner denne sæson og det gjorde ondt at vinke farvel til finaledrømmen.

– For vores begges vedkommende har det også været et spørgsmål om at få rystet skuffelsen over at have misset finalen, og jeg tror, det kan få betydning for kampens udfald. Vi har selv haft en fremragende træningsuge, hvor der er blevet trænet rigtig godt, og spillerne er hver dag mødt ind med højt humør, så vi er klar til at gå efter medaljen, siger Mogensen og fortsætter:

– I og med vi kender hinanden så godt, så forventer jeg en taktisk affære, hvor der ligger en stor opgave i at løse hinandens forsvar. For vores egen del er det vigtigt, vi står godt der, så vi giver os selv gode muligheder i kontraspillet, mens tempoet i angrebsspillet bliver vigtigt, for at spille os fri af Odenses store fysik.

Det tegner til at der kommer god opbakning fra sektion H, der næsten er udsolgt, hvilket Mogensen glæder sig over:

– Nu begynder vi at kunne se afslutningen på sæsonen, og vi glæder os over, at stå med muligheden for at vinde medalje i år, så vi ser virkelig frem til kampen i morgen. Vi glæder os også over, at der er en del folk fra København, som rejser med til Odense for at støtte os, og den støtte har vi tænkt os at betale tilbage med en god kamp.

Tag turen over broen og støt op om holdet. Køb billetter til kampen her: Billetter.

Kampen vises på TV2 Sport fra kl. 19:15, med kampstart fra kl. 19:30.

 

Anden bronzekamp spilles på hjemme i Frederiksberg Hallerne, den. 17. Maj kl. 19:00. Vi håber på god opbakning til tigerne, i sæsonens sidste hjemmekamp.

Køb din billet til kampen på Ticketmaster liger her.