Svensk landsholdsfløj tørner ud for tigrene

København Håndbold har hentet venstrefløjen Olivia Mellegård på den anden side af Øresund hos Sävehof på en 3-årig kontrakt.

Om den nye 22-årige fløj siger cheftræner Claus Mogensen:
– Olivia er en spiller, der gennem de seneste mange sæsoner har samlet en masse international erfaring med flere slutrunder for Sverige og Champions League med Sävehof. Hun er en meget alsidig spiller, som også har spillet bagspiller og dækket op i midterforsvaret, men hun kommer til os som fløjspiller. Hun er hurtig, springstærk og arbejdsom, og vi tror, at vi i fællesskab kan udvikle Olivia yderligere og tage skridtet op i den internationale top.

Selv glæder Olivia Mellegård sig til at komme til den danske hovedstad og prøve kræfter med den stærke danske liga.

– Jeg ved ikke, hvad jeg glæder mig mest til ved at skifte til København Håndbold. Det bliver et nyt miljø, en ny liga og et nyt hold, så det bliver rigtigt spændende. Jeg synes, at København Håndbold har et interessant og inspirerende spil med et hold sammensat af mange dygtige spillere. Klubben virker som en familiær klub med et godt sammenhold, siger Olivia Mellegård og forsætter:
– Klubben har allerede flere svenske spillere, og de trives alle ganske godt, og det er en vældig seriøs klub med et stærkt sundhedsteam, en livlig arena, gode klubfolk og trænere, så det ser jeg frem til, siger Olivia Mellegård, der kommer til at arbejde tæt sammen med Marie Wall, som hun også spiller med på det svenske landshold.
– Marie er et par år ældre end mig, men vi mødte hinanden mange gange i den svenske liga, før hun drog til Danmark. Vi kender også hinanden fra landsholdet, og hun er en herlig person, så det bliver cool at træne og spille sammen i København, slutter hun.

Udover Marie Wall bliver hun også holdkammerater med landsholdskollegaerne Linn Blohm, Johanna Bundsen og Hanna Blomstrand.

 

Fakta:

Nationalitet: Svensker
Position: Venstre fløj
Fødselsdato: 17. juni 1996
Højde: 178 cm