Mogensen: En stor test for os

København Håndbold tager onsdag aften imod Odense Håndbold i efterårets sidste kamp i HTH Ligaen, og cheftræner Claus Mogensen forventer, at de orange kommer og vil spille med musklerne.

Onsdag aften står København Håndbold hjemme i tigerhulen overfor Odense Håndbold, og cheftræner Mogensen fortæller, at det bliver en styrkeprøve, der venter.
– Vi har et stykke tid gået og glædet os til kampen mod mesterskabskandidaterne fra Odense. Det er lidt af en test for os, for vi møder HTH Ligaens største fysik, og vi ser frem til at blive prøvet af mod dem. Derfor er det også vigtigt, at vi får leveret en meget solid kollektiv præstation, hvis vi skal have en chance. Vi skal virkelig være stærke sammen, og hver enkelt klar til at eksekvere, når hun har muligheden, siger han og forsætter:
– Jeg tror, det bliver en kamp med masser af intensitet og to hold, som hele tiden forsøger at udfordre hinanden taktisk. De otte kampe, vi spillede mod hinanden i foråret, gav jo et meget præcist indblik i hinandens spillefilosofi, så det gælder om at være på forkant, forudser han og håber på massiv opbakning fra lægterne:
– Det ser ud til, at Frederiksberghallen bliver proppet i morgen, så vi håber, de fremmødte vil være med til at sætte Odense under pres. Det er trods en andenplads henover julepausen, der er på spil, og den vil vi gerne sætte os på, slutter han.

Kampen spilles kl. 19.15, og der er enkelte siddepladser tilbage på Ticketmaster.dk.

Du kan også se med på TV2Sport fra kl. 18.30, hvor der er “fuld runde” og masser af håndbold i 4 timer.