KELME bliver ny tøjpartner i København Håndbold

Når tigrene til sommer møder ind efter sommerferien, vil der ligge lækre tøjpakker klar til dem fra KELME, der er ny tøjleverandør til København Håndbold.

KELME har et stærkt navn i den internationale sportsverden, og i fremtiden skal der også være håndbold i kataloget.

Chris Beierholm, direktør i KELME Norden, er begejstret for det nye nordiske flagskib, som han forventer, København Håndbold bliver.
– I KELME har vi besluttet at satse på håndbold, og da vi skimmede markedet, var der ingen tvivl om, at vi gerne ville have et samarbejde med København Håndbold. Værdierne og klubbens ambitiøse 2023-plan matcher rigtigt godt op mod, hvad vi gerne vil, så jeg er glad for, at vi fra sommeren 2020 skal spille sammen, siger Chris Beierholm, der tilføjer:
– København Håndbold bliver verdens første håndboldklub i KELME, så vi ser frem til, at vi skal skrive historie sammen.

Også København Håndbolds adm. direktør Janni Møller Thomsen ser frem til samarbejdet med den nye partner.
– Da KELME henvendte sig til os, havde vi fra start en rigtig god og ærlig dialog om et potentielt kommercielt samarbejde, der kunne mere end levere tøj til os, og i tæt samarbejde har vi fundet frem til en spændende forretningsmodel og den kollektion, der bliver vores spilledragt næste sommer, som vi glæder os til at vise frem, men inden da, så håber jeg, at vi kan runde de seneste mange års samarbejde med Salming godt af med at indfri vores sportslige målsætninger i den spilledragt, siger hun.

Se mere om KELME her.