EHF Cup: Et godt udgangspunkt

København Håndbold har fået et fornuftigt udgangspunkt forud for returopgøret i Nice næste søndag med en sejr på 32-23, og cheftræner Mogensen går ydmygt ind til den opgave, der venter.

Det blev til en 9-målssejr foran et veloplagt hjemmepublikum i Frederiksberg Hallerne og dermed et godt udgangspunkt forud for returopgøret på søndag.
– Jeg er rigtig glad for vores præstation i dag, der giver os et fremragende udgangspunkt til returopgøret på søndag. Jeg synes, vi spiller rigtig godt, og i store dele af kampen får den over på vores præmisser med et højt tempo. Jeg synes endda, at vi har ting, vi kan forbedre til kampen i Nice, så vi har mere at gå på. Nu har vi et godt udgangspunkt, men vi har jo frisk i erindring, at det ikke er afgjort endnu, så vi har stadig en opgave tilbage, som vi går ydmygt ind til, siger Claus Mogensen og forsætter:
– Jeg er også nødt til at rose publikum i dag. De var bare klar og skabte en rigtig Europa Cup stemning. Det gav altså nogle ekstra procent og var medvirkende til det gode resultat.

Næste opgave for København Håndbold er på onsdag kl. 19.15, når Odense Håndbold kommer på besøg i efterårets sidste kamp i HTH Ligaen.

Køb din billet på:
Ticketmaster.dk

Målscorere:
9 Mia Rej
6 Debbie Bont
4 Larissa Nusser
3 Linn Blohm
3 Olivia Mellegård
3 Maria Hjertner
2 Andrea Hansen
1 Aimée von Pereira
1 Marie Wall

Tilskuertal: 875