Mogensen: Sikre et godt resultat inden returopgøret

København Håndbold møder lørdag Nice i det første af to opgør i EHF Cuppen kl. 14.00 i Frederiksberg Hallerne, og Mogensen blæser til angreb i højt tempo.

Sidst, der blev spillet EHF Cup i Frederiksberg Hallen, blev det til en 11-måls sejr, der sendte København Håndbold videre, og den gode følelse skal bygges op igen. Ikke mindst med det medlevende publikum, der forhåbentligt med fri entre møder talstærkt op.
Cheftræner Claus Mogensen siger:
– Vi glæder enormt til endnu en europæisk kamp i Frederiksberg Hallen. Mindet fra sidst står stadig meget tydeligt, hvor der var en fantastisk stemning på lægterne, der sammen med resultatet gjorde det til en helt speciel oplevelse. Den stemning vil vi meget gerne genopleve, og vi er selv meget motiverede for at bringe den samme energi på banen, siger han og forsætter:
– Vi kommer til kampen med masser af selvtillid efter den seneste tids gode præstationer. Vi skal op mod et fysisk stærkt hold med nogle gode skytter. Specielt Blonbou skal vi holde et vågent øje med. Det bliver rigtig vigtigt, at vi får kampen afviklet på vores præmisser med masser af fart. Hvis det kommer til at handle om fysisk styrke, så bliver det svært. Vi er dog fortrøstningsfulde for, at vi kan komme ind og styre kampen og få et godt resultat med os til returopgøret i Nice næste søndag.

Kampen spilles lørdag kl. 14.00, og IGP Powder Coatings har betalt entre for alle tigerfans, så det er bare med at stikke ind og hente en siddeplads på Ticketmaster.dk her.