Mogensen: En flot holdpræstation

København Håndbold slog Nykøbing Falster Håndboldklub i den første finale med cifrene 29-26, og dermed kan tigrene med en hjemmesejr på lørdag i Frederiksberg Hallen sikre DM-guldet.

Fra start og til slutfløjtet var København Håndbold foran i Næstved mod Nykøbing Falster Håndboldklub, og da føringen var størst, lød den på hele 6 mål.
– Vi fik en rigtig god start, og vi fik dem sat under pres i kontraspillet. Det gav os ro og tryghed, for det var det, vi havde aftalt. Vi var meget tro mod vores taktik, men jeg synes faktisk også, der er plads til forbedring, så vi kan godt lægge lidt på til på lørdag, fortæller Claus Mogensen, der brugte hele bænkens bredde med undtagelse af den unge FIF-målvogter Jaqueline Tandrup.
– Jeg er også glad for, at vi har så mange spillere, som byder ind gennem kampen. Det var sgu en flot holdpræstation, bandede han og rundede af med at takke for opbakningen fra de 300 medrejsende fans.
– Til sidst må jeg lige sige en stor tak til vores medrejsende publikum. De var bare en fantastisk støtte hele vejen gennem kampen. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Det var en dejlig følelse, slutter han.

Anne Mette Hansen havde svært ved at finde ord efter kampen, men smilet, der gik fra øre til øre, sagde en del om sindstilstanden.
– Det er jo ret vildt. Jeg er stolt af holdet, og mest fordi vi kæmper og arbejder som et hold. Vi står tæt sammen. Jeg er glad for sejren, og nu glæder jeg mig til at komme på hjemmebane, selv om det føltes som om, vi var på hjemmebane i dag, grinede hun og forsatte:
– Der var jo en fed stemning i hallen, og en stor del af det kom fra vores fans. Kæmpe stor ros til dem. Jeg håber, de vil være med til at gå amok igen på lørdag.

Selv om København Håndbold vandt med tre mål, 26-29, var Anne Mette Hansen ikke helt tilfreds med spillet.
– Vi holder os til konceptet og til de aftaler, vi har indgået i forsvaret, hvorfor vi giver Ine gode betingelser i målet, men jeg synes, der er nogle ting, vi skal rette til, så det er godt, at vi har en uge nu til at forbedre det, sagde Anne Mette Hansen og satte sig i bussen til København.

Topscorer for København Håndbold blev Mia Rej, der også blev kåret til kampens bedste KBH-spiller. En rigtig fin gestus af værterne.

Målscorere:
9 Mia Rej (#rejersej)
4 Anne Mette Pedersen
3 Anne Mette Hansen
3 Louise Svalastog
3 Sofie Flader
3 Mai Kragballe
2 Stine Knudsen
1 Debbie Bont
1 Louise Føns

Næste finalekamp er den 20. maj kl. 16.10 i Frederiksberg Hallen. Der er udsolgt til denne kamp, men du kan se med på TV2 fra kl. 15.50.

/JMT

Se mere kampstatistik her