Mogensen: En fin holdindsats

På turen hjem fra en af årets længste udebaneture er der to point med i bussen efter en sejr på 29-37.

København Håndbold tog i dag turen til Nørresundby Idrætscenter, og aftenens kamp skulle spilles uden korsbåndskadede Mia Rej og Linn Blohm, der måtte blive i København på grund af sygdom, og cheftræner Claus Mogensen havde overvejende ros til holdet efter kampen, men det forholdt sig ikke helt sådan undervejs. I anden halvleg tog han time out allerede efter 4 minutter.
– Min oplevelse var, at vi ikke var mentalt parate til at bringe det, vi skulle fysisk på returløb og tacklinger, og så kunne Aalborg uhindret komme til deres scoringer, og det var jeg ret utilfreds med, men derefter blev indstillingen også bedre, og det er positivt, forklarede cheftræneren efter kampen, der glædede sig over sejren.
– Jeg er glad for vores kontrafase og vores angrebsspil, som var meget effektivt. Jeg er tilfreds med, at vi vinder, for det er altid dejligt at vinde, og så synes jeg også, at vi ganske hurtigt fik en rimelig kontrol på kampen, men som cifrene antyder, så er vi ikke der, hvor vi skal være defensivt i dag, og det er tydeligt, at vi skal bruge noget tid på at forbedre os i forsvaret den kommende tid, understreger han og slutter:
– Det var en rigtig fin holdindsats i dag, hvor mange bød sig til i angrebet. Vi var dygtige til at lave mål i dag, og når vi er det, så bliver vi svært at slå, og så må vi gradvist styrke vores forsvar.

Kampfakta: 29-37 (14-20)
Tilskuertal 556
Målscorere:
5 Jenny Alm
5 Debbie Bont
5 Kelly Dulfer
4 Louise Føns
4 Maria Lykkegaard
4 Anne Cecilie La Cour
3 Larissa Nusser
3 Thea Mørk
2 Hanna Blomstrand
1 Mai Kragballe
1 Andrea Hansen

På lørdag venter Brest Bretagne Handball i Champions League i Brøndby Hallen, og du kan købe billet på ticketmaster.dk.