Hård skæbne for Mia Rej

Der går desværre lang tid, før vi får Mia Rej at se på banen igen, da hun i lørdagens landskamp som frygtet rev sit korsbånd over.

København Håndbold har desværre fra landsholdets læge og klublæge Nikolaj Rindom, Solbjerg Klinik, modtaget den nedslående besked, at Mia Rej har revet det forreste korsbånd over i det højre knæ, hvilket var tydeligt på MR-scanningen.
– Vores tanker går til Mia. Det gør ondt i hjertet, når de her grimme uheld sker, og ikke mindst for Mia, der har været det igennem en gang tidligere, og nu skal det igennem igen. Hun har kæmpet sig til det høje niveau, hun er på, hun har spillet så fantastisk og virkelig fortjent at være en del af det, der ventede både på klubhold og landshold. Vi står alle bag hende, og vi ved, hvilken vindertype hun er, så hun skal nok komme stærkt tilbage, siger cheftræner Claus Mogensen.

Mia Rej er ikke overraskende knust, og hun har svært ved at få det til at bundefælde sig.
– Det var desværre den besked, jeg forventede og frygtede, og det er vanvittigt hårdt lige nu, og jeg er selvsagt rigtigt ked af det. Det er en stor drøm om Champions League og en mulig slutrunde med landsholdet, der er brast. Jeg tror faktisk ikke helt, det er gået op for mig endnu. Jeg er nærmest lidt i chok, siger Mia Rej, der forsætter:
– Jeg skal opereres, og så kender jeg jo forløbet bagefter, men lige nu handler det om at sætte små delmål, og det første er at komme gennem operationen, og så sætter jeg et nyt derefter, forklarer hun og slutter:
– Jeg er ked af, at jeg nu kun kan hjælpe holdet udefra, men de ved, at jeg er bag dem.

Mia Rej ønsker pt. ikke at udtale sig yderligere til medierne, hvilket København Håndbold håber på forståelse for.

/JMT