Mogensen: Det gør så ondt

Det blev desværre til et nederlag i Santander Final4 semifinalen på 26-25 til Odense Håndbold efter en intens kamp.

København Håndbold leverede et flot comeback i anden halvleg efter at have været bagud med 5 mål, men da kampen blev afgjort, trak Odense det længste strå og vandt efter forlænget spilletid 26-25.
Cheftræner Claus Mogensen siger:
– Vi er dybt skuffede over den missede finalemulighed. Vi var så tæt på og havde det i egne hænder, så det gør ondt. Jeg synes, vi spiller en god forsvarskamp, men får ikke rigtigt skabt det tempo i vores angrebsspil, vi gerne vil. Dermed fik Odense tvunget os ud i mange svære afslutningssituationer. Det er ikke godt nok til at udfordre Tess Wester, men alligevel fik vi dog skabt en del fine muligheder, hvor kvaliteten simpelthen var for dårlig, og det piner mig, siger han og forsætter:
– Jeg er også ked af det på vore supporteres vegne. Det var fantastisk at se og høre den talstærke opbakning, vi fik, og ville forfærdelig gerne have fejret en finaleplads med dem.

København Håndbold skal søndag møde TTH Holstebro, der tabte til Herning Ikast-Håndbold, i kampen om tredjepladsen. Den spilles kl. 13.30 og kan ses på TV2Sport.