Mogensen: Det gør ondt

København Håndbold rejser hjem til Hovedstaden med klubbens andet sæt medaljer, desværre også det andet af sølv.

Med et klart nederlag på 31-20 til Team Esbjerg og en hård bold i hovedet på Johanna Bundsen, blev det langt fra den Santander Cup-finale, tigerfans havde drømt om. Cheftræner Claus Mogensen var også klar i spyttet efter kampen i nederlagets stund.
– Vi er enormt skuffede over nederlaget på alle parametre. Det gør ondt at tabe en finale, men at vi samtidig bliver udspillet foran vores store medrejsende og medlevende fanskare, huer os overhovedet ikke. De havde fortjent bedre for den lydkulisse, de leverede i dag, siger Claus Mogensen, der forsætter:
– Der skal lyde et stort tillykke til Esbjerg, for de vandt meget fortjent i dag. Nu slikker vi sårene, og så rejser vi os igen, når vi allerede på onsdag gæster Silkeborg igen.

Louise Føns havde også svært ved at glæde sig over sølvmedaljen. Til gengæld kom smilet frem, da hun talte om de medrejsende fans.
– Det var en fuldstændig fantastisk opbakning, som de medrejsende fans skabte. De holdte dampen oppe i hele kampen, selv om vi slet ikke præsterede. Jeg er rigtig flov og ærgerlig over, at vi ikke kunne levere bedre, når så mange havde taget turen til Jylland for at bakke os op, siger hun og forsætter:
– Jeg blev sindsygt rørt, da jeg hørte dem synge, “Vi er København Håndbold” i anden halvleg, da vi var bagud med 10. Vi fik sølv, men vores fans er guld. Tusind tak for opbakningen. Vi vil gøre alt for at fortjene jeres respekt igen, slutter hun.

Johanna Bundsen blev i første halvlegs slutning ramt i hovedet af en bold, og hun måtte omtumlet forlade banen. En læge tilså hende, og derefter blev hun, inden kampen var slut, kørt hjem til København. Der venter hende et par dage med hvile, og derefter skal hun tilses af klubbens sundhedsstab og de tilknyttede eksperter. Ved ankomsten til København havde hun fået det markant bedre.

Kampfakta: 20-31 (11-17)

Målscorere:
4 Mai Kragballe
3 Mia Rej
3 Debbie Bont
2 Louise Svalastog
2 Hanna Blomstrand
1 Louise Føns
1 Jenny Alm
1 Maria Lykkegaard
1 Anne Cecilie La Cour
1 Myrthe Schoenaker
1 Kelly Dulfer