Mogensen: Jeg har sovet rigtigt godt

København Håndbold møder kl. 16.00 Team Esbjerg i Santander Cuppens finale i dag, og cheftræner Claus Mogensen gik kl. 22 fredag aften efter sejren over Aarhus United i gang med at klippe video og gøre taktikken klar til lørdagens finale.

Alligevel var han frisk og smilende til morgenkaffen.
– Jeg har fået 4-5 timers søvn, og jeg har sovet rigtigt godt. Det er fantastisk, at vi er i finalen. Det har været målet hele sæsonen, at vi skulle være med i den sidste kamp, og nu er vi her, og nu sætter vi alle sejl ind på at vinde den, fortæller Claus Mogensen, der forventer, det bliver et meget lige opgør:
– Det er ikke så længe siden, vi mødte dem i Frederiksberg Hallen, hvor det var en meget tæt kamp. Det er jeg sikker på, at det også bliver i dag, og vi skal være rigtigt dygtige til at få åbnet deres 5-1-forsvar for at have en chance, siger han og understreger:
– Samtidig skal vi have styr på deres individualister i bagkæden.

København Håndbold blev bakket op af larmende, medrejsende fans fra København, og den opbakning håber Mogensen på, at tigrene får igen i dag.
– Det er fedt. Det her er et Final4, hvor der ikke er en klub, der har hjemmebane, så for at en sådan konstruktion kan leve, er det vigtigt, at alle klubberne får folk med, og at vi er ved at have skabt en fanbase, der er klar til at rykke ud til sådanne arrangementer, det er fantastisk, siger Mogensen og slutter:
– Jeg glæder mig til at mærke opbakningen i hallen, og jeg håber, vi bagefter skal glæde os over klubbens første trofæ sammen.

Kampen spilles kl. 16.00, og du kan se med på TV2, hvor optakten starter kl. 15.35.

/JMT