Mogensen: Det er ikke til diskussion, at vi skal vinde

København Håndbold spiller i aften Santander Cup-kamp mod Øresund Håndbold, og cheftræner Mogensen ser frem til at besøge samarbejdsklubben lidt nord for Hovedstaden.

København Håndbold har netop sat kurs mod Humlebæk og Santander Cup-kamp kl. 20.30, og cheftræner Claus Mogensen har følgende kommentar til kampen:
– Vi tager nok ikke munden for fuld ved at sige, at det er et andet tempo i dag end det, vi blev mødt med fra Metz i går, og det er selvfølgelig ikke til diskussion, at vi skal vinde, men vi glæder os samtidig rigtigt meget til at komme ud i lokalmiljøet i Hovedstadsområdet og spille håndbold hos vores samarbejdsklub og komme et sted hen, hvor de glæder sig til, vi kommer. Vi håber og tror, der vil møde mange frem og skabe den kulisse, der gør pokalturneringen, Santander Cup, til noget helt specielt, slutter han.

Kampen spilles i Langebjerghallen i Humlebæk kl. 20.30. Det koster 20,- kr. at komme ind.

Du kan følge kampen på København Håndbolds sociale medier – og især på Instagram, hvor stories vil blive flittigt opdateret. Find os via @KBHBolddk eller med www.instagram.com/KBHBolddk

Næste hjemmekamp er mod Aarhus United på onsdag. Køb billet til den på ticketmaster.dk.