Flot afslutning på Champions League-eventyret

København Håndbold sluttede EHF Champions League af med en hjemmesejr i Brøndby Hallen på 36-33 over Metz Handball.

Dagens resultat kunne ikke ændre placeringerne i tabellen for nogen af holdene, hvorfor kampen reelt ikke havde betydning, men det var ikke til at se på den indsats, der blev leveret. Cheftræner Claus Mogensen var også godt tilfreds med det, han så.
– Det var en fed måde at få lukket Champions League-sæsonen på. Kampen blev spillet i et vanvittigt tempo, og jeg synes, der var rigtig meget godt håndbold i den, siger han og forsætter:
– Jeg synes, vi afvikler kampen meget disciplineret, bortset fra en periode i slutningen af første halvleg, hvor der sneg sig for mange fejl ind. I anden halvleg leverer pigerne en aldeles fremragende præstation, hvor vi går fra 15-17 til 35-29. Der får vi sat Metz i en skruetvinge, som de overhovedet ikke kunne komme ud af. Det var virkelig en stor fornøjelse at stå på sidelinien og følge, fortæller han og ser frem mod de opgaver, der venter:
– Vi har med præstationen i dag bekræftet os selv i, at vi kan konkurrere med de allerbedste i Europa, når vi spiller på vores topniveau. Det er en rigtig god ballast at tage med ind i det kommende slutspil.

I Brøndby Hallen har København Håndbold i de seks Champions League-kampe taget 4 sejre og spillet en uafgjort og indkasseret et nederlag.
– Vi vil også gerne slutteligt takke Brøndby Hallen og alle de mennesker, der har været forbi og været med til at skabe en ramme, som virkelig har været Champions League værdig. Det vil vi også huske Champions League-debuten for, siger Claus Mogensen.

Næste opgave for tigrene er allerede mandag aften i Santander Cup, når vi gæster vores samarbejdsklub Øresund Håndbold i Humlebæk kl. 20.30. På onsdag venter Aarhus United i HTH Ligaens sidste grundspilskamp. Køb billet på Ticketmaster.dk. 

Kampen gav debut til Marie Wall, der dermed nu er noteret for sin første kamp med tigeren på brystet og er tilbage efter måneders genoptræning efter den korsbåndsskade, hun pådrog sig sidste forår.

Kampfakta: 36-33 (15-17)
Tilskuertal: 1275

Målscorere:
6 Mai Kragballe Nielsen
5 Maria Lykkegaard
4 Kelly Dulfer
4 Louise Føns
3 Anne Cecilie La Cour
3 Jenny Alm
3 Linn Blohm
3 Line Bjørnsen
2 Debbie Bont
2 Annika Meyer
1 Larissa Nusser