Mogensen: “Det er et klassemandskab”

København Håndbold skal lørdag op mod de mægtige russere fra Rostov-Don i Brøndby Hallen, hvor tigrene for 14 dage siden nappede en sejr over Brest Bretagne i Champions League-debuten, og siden fik en udebanesejr over Sävehof.

Lørdag kl. 13.45 er det tid for København Håndbolds tredje Champions League-kamp, og der bliver tale om en modstander, der hører til blandt de allerbedste i Europa.
– Vi glæder os helt vildt til endnu en hjemmekamp i Champions League. De russiske mestre, vi lørdag står overfor, er et klassemandskab, hvilket de understregede med deres deltagelse i sidste sæsons Final4. Det er et hold med en enorm fysik, som de er rigtigt gode til at udnytte i både forsvar og angreb, forklarer cheftræner Claus Mogensen, der forsætter:
– Samtidig tilfører de spillet noget teknisk finesse med Vyakhireva, der er en evig trussel med godt fintespil og hurtighed.

Dog er cheftræner Claus Mogensen også fortrøstningsfuld og fyldt med vanlig kampgejst.
– Selv om vi er oppe mod et rigtigt stærkt mandskab, så føler vi dog også, at vi har evnerne til at vinde kampen. Det kræver, at vi får kampen på vores præmisser, hvilket vil sige, at der skal løbes rigtigt meget, så vi tvinger de store Rostov-spillere til at bevæge sig med os. De vil helt sikkert forsøge at få tempoet lidt ned og få kampen til at handle mere om muskelkraft, men vi er på hjemmebane, og vi har vores trofaste publikum i ryggen, så ved fælles hjælp tror jeg, at vi kan få drejet kampens tempo derhen, hvor vi gerne vil.

Kampen spilles kl. 13.45, og dørene i Brøndby Hallen åbnes kl. 12.45. Der er flere billetter at slå kløerne i på ticketmaster.dk. 
Du kan også følge med på TV3Sport1 med optakt fra kl. 13.20.