Mogensen: Det er en giftig cocktail

Onsdag aften kl 19.00 løber tigrene på banen, i Ceres Park når Aarhus United venter i 13. spillerunde i HTH ligaen.

Når København Håndbold løber på banen onsdag aften, er det med spænding og høje forventninger om at fortsætte den gode periode, som holdet har haft i oktober.

– Det er en kamp, vi ser frem til med spænding, for det er virkelig nogle flotte resultater, Aarhus har leveret indtil nu. Klubben er lykkedes med at skabe en eufori omkring holdet i takt med de flotte resultater. Inde på banen er spillerne vokset og de spiller frygtløst mod alle modstandere. Det er en giftig cocktail, så der venter os en meget svær kamp. Vi kommer selv fra en god periode i Ligaen med mange sejre i træk, fortæller cheftræner Claus Mogensen og fortsætter:

– Derfor møder vi også op med en stor tro på os selv. Jeg tror, det afgørende punkt bliver hvilket hold, der er bedst til at åbne modstanderens forsvar. Her har begge hold været solide den seneste måned, så det bliver helt klart vigtigt. Jeg synes, det er fantastisk, der er kommet noget hype om kvindehåndbolden i Aarhus, så jeg ser frem til en forhåbentlig god håndboldkamp i en fremragende kulisse.

Kampen kan følges på live fra kl 19.00 på: https://tophaandbold.dk