Mogensen: “Det emmer af atmosfære”

Kl. 14.00 dansk tid tager København Håndbold fat på den fjerde Champions League-kamp, og det er det russiske storhold Rostov-Don på udebane, der venter.

København Håndbold trænede fredag i Rostov-Dons arena, og den historiske hal var en helt unik oplevelse, som alle glæder sig til at opleve med masser af folk på lægterne i dag.
– Vi ser virkelig frem til den her kamp og den oplevelse, der venter os. Arenaen uden tilskuere emmer bare helt vildt af håndbold og atmosfære, så det bliver fedt at komme derind og spille, siger cheftræner Claus Mogensen, der er optimistisk trods nederlaget hjemme i Brøndby Hallen i den første kamp.
– Vi har arbejdet stenhårdt, siden vi mødte dem sidst, på at finde de løsninger, der kan tippe sejren over til os i stedet for dem, så jeg vil opfordre folk til at se med, for vi tror, at vi kan levere overraskelsen i dag, slutter han og går ind i hallen, hvor slaget skal stå kl. 14.00.

Kampen kan ses på TV3Sport1, Viaplay og sammen med andre tigerfans på Frederiksberg Ølbar, der giver 20% på den første genstand, hvis du kommer i din København Håndbold-trøje.