Mørk trækker i tigertrøjen til sommer

København Håndbold får fra sommeren og tre år frem glæde af den stærke venstrefløj Thea Mørk, der med stor international erfaring og høj træningsmoral vil være med til at løfte klubbens niveau endnu et skridt op - på og udenfor banen.

Norske Thea Mørk tørner i næste sæson ud for København Håndbold, og cheftræner Claus Mogensen har høje forventninger til venstrefløjen.
– Thea er en meget alsidig fløjspiller, som er teknisk dygtig og har et varieret skudrepetoire. Hun besidder også gode kvaliteter, når hun kommer ind i banen og deltager i spillet med både streg- og bagspillere. Vi får i Thea også en rigtig god forsvarsspiller, der er aggressiv og duelstærk, og hun kan også dække inde i banen og i et offensivt forsvar, fortæller Claus Mogensen og forsætter:
– Med Thea får vi tilført en meget stærk personlighed, der er vant til at gå forrest og stræbe efter det ypperste. Hun har i mange år været i kulturbærer i den ekstreme vinderkultur, som findes i Larvik HK både nationalt og i Champions League, og det er i høj grad også en kvalitet, vi ser frem til at få glæde af i København, slutter han. 

26-årige Thea Mørk har spillet i Larvik HK i otte år, og for venstrefløjen er skiftet til København Håndbold et let valg, men også med en følelse af at flyve fra reden.
– Jeg håber, at jeg kan vokse i København. Både som håndboldspiller og som person. Jeg har været i Larvik i otte år, og jeg føler næsten, at jeg nu skal flytte hjemmefra på ny. Det bliver spændende med et nyt eventyr, og jeg håber, at vi sammen kan skabe gode resultater og store oplevelser for alle i og omkring klubben, siger Thea Mørk, der forsætter:
– Jeg kender de to norske spillere på holdet, og jeg har spillet mod dem begge i mange år her i Norge, men der er jo virkelig mange dygtige spillere på holdet, som jeg både har set spille og spillet mod i flere år.
Fløjen håber, at hun kan slutte godt af i Larvik, før turen går til København, hvor hun glæder sig til at forsætte karrieren.
– Jeg har fået et vældigt godt indtryk af klubben, der virker meget professionel, og jeg tror på klubbens fremtidsplaner, som jeg synes, er meget inspirerende. Alle fra klubben, jeg har mødt har været imødekommende og kompetente, og jeg føler, at jeg passer godt ind i de ambitioner og målsætninger, mens holdet ser stærkt ud, og ikke mindst så er byen magisk, forklarer Thea Mørk, der slutter af:
– Jeg håber, at jeg kan bidrage med min fysik, fart og underholdende håndbold, smiler hun.

København Håndbold har lavet en tre-årig aftale med Thea Mørk, der netop er udtaget til det norske A-landsholdssamling forud for kvalifikationen mod Kroatien.

Tidl. klubber:
Bækkelaget, Njård, Larvik HK.

Fødselsdag:
5. April 1991

Højde:
169

A-landskampe:
5

Thea Mørk kommer til at spille med nummer 4.