Knudsen stopper til sommer

Når denne sæson er forbi, stopper Stine Knudsen i København Håndbold.

Denne sæson har indtil nu for Stine Knudsen ikke budt på mange spilminutter grundet den skulderskade, hun pådrog sig i sidste sæson, og til sommer er det tid til at søge nye udfordringer for venstrefløjen.
– Jeg har været glad for at spille i København Håndbold, hvor jeg har lært nogle fantastiske mennesker at kende, men nu er det blevet tid til, at jeg skal se frem mod nye udfordringer, og jeg glæder mig til at se, hvad fremtiden bringer for mig. Først håber jeg dog, at vi kan slutte godt af sammen, siger Stine Knudsen.

København Håndbold har valgt at kontrakten med Stine Knudsen ikke bliver forlænget, men Stine Knudsen har sat sit aftryk i klubben.
– Stine er en dygtig håndboldspiller, hvis tid her i København Håndbold er blevet forpurret af skulderskaden. Hun er en fantastisk pige og en omsorgsfuld holdkammerat, hvis smil og opmuntrende skulderklap vil blive savnet. Vi ønsker hende alt det bedste, siger cheftræner Claus Mogensen.

Stine Knudsen har i denne sæson spillet 3 kampe og lavet 5 mål på 5 forsøg.