Loyalty Key er ny partner i København Håndbold

Vi kan i København Håndbold offentliggøre endnu en ny parter, da vi netop har indgået et samarbejde med Loyalty Key, som bl.a. driver Cashbackmedvisa.dk.

Dermed er København Håndbold nu også at finde på Cashbackmedvisa.dk, hvor du fra den kommende sæson kan opnå cashback på vores entrébilletter.
København Håndbold bliver dermed en del af en stærk portefølje af virksomheder, som allerede er at finde inde på Cashback med Visa.

Salgschef Nikolai N. Vilsbøll, udtaler;
”Vi er enorm stolte og glade for dette samarbejde, hvor vi i fællesskab kommer til at give deres mange brugere fede sports oplevelser her i hovedstaden.
Dertil bliver Kristoffer og Kristian stærke spillere i vores erhvervsnetværk, hvor de kommer til at bliver en stærk aktør.
Så hvis man både er fan af cashback når du handler og København Håndbold, eller bare god ønsker underholdning, så skynd jer ind og opret jeres profil i dag og start med at shoppe!”

CCO Kristoffer Petersen, udtaler;
”Vi er meget glade for at indgå dette spændende partnerskab med København Håndbold, der som stor aktør inden for sportens verden med trofaste fans ved, hvor vigtigt loyalitet er for at opnå succes. Vi ser frem til samarbejdet og til at give vores medlemmer muligheden for at opleve den fantastiske stemning og samtidig optjene cashback, hver gang de besøger håndboldhallen på Frederiksberg”

I kan tilmelde jer Cashback med Visa via linket https://cashbackmedvisa.dk/