Lokalopgør med ekstra nerve

København Håndbold tager torsdag til Nykøbing, hvor slaget om Østdanmark skal stå, og cheftræner Mogensen glæder sig til mødet med Power Arena.

Når lokalopgøret mellem København Håndbold og Nykøbing Falster Håndbold torsdag aften fløjtes op, bliver det første gang, at Claus Mogensen står i spidsen for tigrene i Nykøbing, og den intime atmosfære glæder han sig til.
– Jeg har været dernede af flere omgange, men aldrig med NFH mod mig, det har jeg til gode, og jeg glæder mig til at mærke hallen. Det er altid en festlig og kulørt ramme, så der er lagt op til en rigtig god kulisse omkring en forhåbentlig god håndboldkamp, siger cheftrænere og forsætter:
– Det er en kamp mellem to angrebsivrige hold, så der kan godt blive mange mål, og det er også to hold, der satser på kontraspillet, så det bliver afgørende, hvem der står stærkest forsvarsmæssigt, samt hvilket målvogterpar der får bedst fat, understreger han.

NFH spillede mandag aften mod det ungarnske storhold Gyor i Champions League, mens tigrene søndag var i kamp mod russiske Lada Togliatti, men det får ikke betydning for optakten til kampen.
– Vi kommer til Falster for at vinde og for at fastholde vore førsteplads. Vi har forberedt os godt og glædet os til kampen, fordi det er et lokalopgør med den ekstra nerve, det giver. Det er ikke kun på banen, men også blandt tilskuerne denne kamp er speciel. Det kan kun blive et brag af en kamp, slutter han.

Kampen spilles kl. 18.30 i Power Arena, og du kan se den på TV2Sport, og tager du turen derned, kan du købe billet til København Håndbolds afsnit her.