Færdige i EHF Cuppen

København Håndbold måtte desværre her til eftermiddag se sig slået med 28-31, og dermed er chancen for avancement til EHF Cuppens kvartfinale forpasset.

Cheftræner Claus Mogensen var ærgerlig efter nederlaget, hvor en god start desværre ikke var nok for tigrene.
– De sidste ti minutter af første halvleg bliver ufatteligt dyre, for der lykkedes vi ikke rigtigt med noget som helst. Vi brænder og samtidig er vi meget passive i forsvaret. Vi går fra 8-6 til 11-17 til pausen, og i den periode gør vi ikke ret meget rigtigt, forklarer han og kunne da også se tigrene komme godt igen i anden halvleg.
– Vi leverer en rigtig god anden halvleg, hvor vi kommer igen og spiller rigtigt godt. Vi stod bedre fast mod dem i forsvaret, og vi var effektive på vores chancer.

Selv om København Håndbold ikke længere kan spille sig videre til kvartfinalen, så venter der næste weekend en kamp mod Vipers Kristiansand, som Mogensen vil vinde.
– Det er en fantastisk træningskamp for os i en hal, hvor der formodentligt kommer 3000 tilskuere. Vipers har alt at spille for, men vi tager derop for at vinde. Vi får ikke en bedre træningsøvelse frem mod Odense kampen ugen efter. Det er en fed kamp, selv om vi nu ikke længere kan gå videre, siger han og fokuserer på de gode takter fra kampen.
– Jeg synes, vi i dag får vist, at vi, når vi spiller vores bedste, så matcher vi et klassemandskab som Lada, men slækker man bare en lille smule, så slår de til. Forskellen på dem og os var i dag kynismen. Det kan vi lære af, og det er med til at skærpe os.

Mia Rej blev Københavns topscorer med 7 mål og valgt til kampens spiller.

Næste opgave for tigrene er allerede på torsdag, hvor CL-deltagerne og de forsvarende danske mestre fra NFH venter i HTH Go Ligaen.

Tag med bussen ned og støt op. Tilmeld dig nu på KBHBolddk.Nemtilmeld.dk

Kampfakta: 28-31 (11-17)
Tilskuertal: 704

Målscorere:
7 Mia Rej
5 Jenny Alm
4 Hanna Blomstrand
2 Line Bjørnsen
2 Maria Lykkegaard
2 Debbie Bont
1 Louise Føns
1 Louise Svalastog
1 Mai Kragballe
1 Anne Cecilie La Cour
1 Kelly Dulfer
1 Myrthe Schoenaker