Lokalbrag venter i Santander Cup

Forud aftenens pokalkamp i Bavnehøj Hallen mod Ajax København har vi spurgt cheftræner Rasmus Overby ind til opstarten og aftenens kamp.

Rasmus Overby udtaler;
-“Efter en intens, spændende og lærerig opstart med flere gode træningskampe som følge, venter Ajax København i 1/8-dels finalen i Santander Cuppen kl. 19.00 i dag i Bavnehøj Hallen.
Vi har i opstarten prioriteret at have fokus på det sociale og fysiske, samt at få sammenspillet holdet, så vi som hold er bedst muligt rustet til kampen i dag, men også de opgaver som venter os i fremtiden.

Vi glæder os til at møde vores naboer Ajax København i en vind eller forsvind kamp. Kampe som disse er dem vi lever og ånder for og der er garanti for masser af nerve og fight, når der er meget på spil for begge hold. I skal derfor glæde jer til at se et veloplagt hold fra København Håndbold, som kommer med stor lyst til at spille tempofyldt og seværdigt håndbold.

Kampen i dag byder også på officiel debut til mange nye spillere såvel som trænere, så vi håber mange af jer kommer og byder dem velkommen, og giver dem en god start på deres nye tid i København Håndbold.”

Kampstart er kl. 19.00 i Bavnehøj Hallen og entréprisen er 50kr.