Køhler: En solid og overbevisende kollektiv indsats

København Håndbold nappede her til aften den tredje sejr over Team Esbjerg af tre mulige i denne sæson, og dermed holder tigrene EM-pause på HTH Ligaens andenplads.

Bookmakerne havde hjemmeholdet som store favoritter inden aftenens opgør, men det blæste tigrene på fra kampens start, og kom foran 1-6 efter ni minutter. Efter den halve time var det forspring dog minimeret til 16-18, men København Håndbold startede anden halvleg som lyn og torden og gik fra 18-20 til 18-24 på fire minutter, og derfra så tigrene sig ikke tilbage.
– Det var en svær opgave, vi skulle på i dag. Men det var en opgave, som vi har forberedt os rigtigt meget på. Vi har brugt rigtigt meget tid på at finde løsningerne til at knuse deres spil og taktik, men selve eksekveringen blev lettere, end vi havde turdet håbe på, forklarer assistenttræner Christian Køhler, der forsætter:
– Vi var meget godt forbredte på det spil, de laver, så i Team Esbjergs etablerede angrebsspil stod vores forsvar rigtigt godt. I anden halvleg får vi bragt os komfortabelt foran efter små ti minutter, og der går luften lidt ud af ballonen for dem.

Inden der for otte af København Håndbolds spillere står EM på programmet, så venter der lige en Champions League kamp på søndag mod IK Sävehof i Brøndby Hallen, men aftenens sejr runder HTH Ligaens første del rigtigt godt af.
– Jeg synes, at vi går til EM-pause fra Ligaen med et vanvittigt solidt aftryk. Vi startede med at tabe tre kampe i streg tidligt på sæsonen med alle øjne på os som forsvarende mestre, så mister vi Rej oveni det, men gennem det har vi stået sammen og ikke set os tilbage siden. Det vidner om en kæmpe styrke i holdet, og det er jeg rigtigt stolt af, siger han og slutter:
– Lige netop holdet er vores styrke. At vi leverer en solid og overbevisende kollektiv indsats.

Kelly Dulfer fik en på læben og måtte ud og skifte trøje på grund af blod på trøjen derfra, men alligevel formåede hun at blive topscorer med 9 kasser. Kelly præsenteres af Pureleaf.dk

Kampfakta: 28-37 (16-18)
Tilskuertal: 1818
Målscorere:
9 Kelly Dulfer
6 Jenny Alm
6 Thea Mørk
5 Debbie Bont
4 Linn Blohm
2 Mai Kragballe
2 Maria Lykkegaard
1 Hanna Blomstrand
1 Anne Cecilie La Cour
1 Louise Føns

Tag med i Brøndby Hallen på søndag og vær med til at fejre, at det videre avancement i Champions League er sikret – og lad os sammen ønske de otte landsholdstigre god slutrunde.

Køb billet på ticketmaster.dk