Andenpladsen skal forsvares

I aften venter sidste kamp i HTH Ligaen før EM-pausen. og det bliver en direkte kamp om at overvintre på andenpladsen.

København Håndbold skal i aften møde Team Esbjerg i Dokken, og cheftræner Claus Mogensen glæder sig til at gæste Dokken.
– Vi ser frem til et brag i Esbjerg, hvor andenpladsen i EM-pausen er på spil. Det er en sjov afslutning på første del af sæsonen.  Vi forventer at komme under pres fra en fyldt hal og et super motiveret Esbjerg-hold, der vil revanchere vores sejre fra Super Cuppen og første spillerunde, siger han og forsætter:
– Vi kommer til at stå overfor et aggressivt forsvar, som i mange kampe helt har taget pippet fra modstanderne. Derfor bliver det vigtigt, at vi holder hovedet koldt, og vi får spillet vores aftaler skarpt. Derudover ligger der en stor udfordring i at få styr på Esbjergs offensiv, som er meget varieret med mange forskellige spillertyper, analyserer Mogensen.

Men med det sagt, så er det også en optimistisk træner, der kl. 11 sætter kurs mod Vestjylland.
– Vi tager dog til Esbjerg med en god tro på, at det kan lade sig gøre. Specielt lørdagens kamp i Brest giver tro på, at vi også kan præstere på svære udebaner. Desuden har det intense program med Champions League gjort, at vi hele tiden har været presset op i tempo, hvilket vi har været gode til at bringe med os ind til HTH-Liga-kampene, og det agter vi selvfølgelig at gøre igen, understreger han og slutter:
– Vi ser virkelig frem til udfordringen og vil forfærdelig gerne gå ind til julepausen med en sejr.

Kampen kan ses på TV2Sport, der sender fra alle syv kampe i aften i Kontra Speciel, der starter kl. 17.45. Team Esbjerg – København Håndbold er hovedkamp kl. 20.15.

Inden spillerne sendes til EM, venter IK Sävehof på søndag. Køb din billet på ticketmaster.dk