Køhler: Dejligt at være cheftræner på hjemmebane

København Håndbold slog her til aften EH Aalborg med 35-23, og den vikarierende cheftræner Christian Køhler var godt tilfreds med sejren.

Dagens cheftræner Christian Køhler var glad efter sejren over EH Aalborg, hvor især anden halvleg var fin.
– Vi slås lidt med forsvaret i første halvleg, hvor Aalborg kommer med et højt tryk. De lykkedes med mange af deres aktioner, og jeg vil faktisk gerne tilskrive Aalborg et cadeaux for det håndbold, de leverede i første halvleg, siger Christian Køhler og forsætter:
– Når det er sagt, så synes jeg, at vi i anden halvleg blev meget konsekvente omkring det, vi aftalte i pausen, og derfra kører vi sejren mere eller mindre sikkert hjem. Jeg føler, at Aalborgs kræfter slipper op efter 45 minutter, fortæller han og fremhæver et par gode ting mere:
– Wall synes jeg fortjener lidt ekstra kredit i dag. Hun spiller en rigtig god kamp. Og så er jeg glad for, at vi får afsluttet godt med så unge spillere på banen, som vi gjorde. Aimée, Tolder, Larissa, Nyala, Andrea, Milling – og så alderspræsidenten Olivia. Det var opløftende, siger han og slutter:
– Det var dejligt at få lov at være cheftræner på hjemmebane, hvor vores tilskuere igen var fantastiske, og jeg vil gerne sige tak til vores vikarierende assistenttræner Troels for at være bag mig i begge kampe.

Kampfakta: 35-23 (18-16)
Tilskuertal: 637
Målscorere:
7 Marie Wall
7 Linn Blohm
7 Mia Rej
4 Maria Hjertner
3 Debbie Bont
2 Larissa Nusser
1 Johanna Bundsen
1 Nyala Krullaars
1 Olivia Mellegård
1 Andrea Hansen
1 Aimée von Pereira

 

Næste opgave er på tirsdag den 17. september, når København Håndbold skal forsøge at nappe billetten til Santander Final4 i Nykøbing. Der er arrangeret bustur. Find din billet på: www.kbhbolddk.nemtilmeld.dk