København Håndbold udvider direktionen

København udvider direktionen og ansætter Louise Svalastog.

København Håndbold vil fortsat være Øst Danmarks og hovedstadens stærkeste håndbold brand. Med ansættelsen af Louise tilfører vi de rette ressourcer til fortsat udvikling af vort brand.

Louise Svalastog vil sammen med vores nuværende direktør Casper Porsgaard, indgå i en direktion, der sammen med bestyrelsen, og ejer Kim Mikkelsen har målsætning om at rykke klubben til næste niveau. Louise Svastog bliver direktør med et sportsligt og administrativt fokus, mens Casper fortsætter sin direktørrolle med øget fokus på det kommercielle og vores erhvervsnetværk.

Ejer Kim Mikkelsen udtaler:

”Jeg bor jo ikke længere i Danmark og derfor er det vigtigt for mig at sikre både sportslige og økonomiske ressourcer til klubben. Nu er der en god plan for at gøre mig undværlig. Med Louise tilføjes stor sportslig kompetence, men også en kompetence indenfor det kommercielle. Sammen med Casper, vil hun øge fokus på partnersalg, vores netværk, sideløbende med god sparring på økonomien og det sportslige, herunder rekruttering af spillere og stab.”

Bestyrelsesformand Henriette Mærsk udtaler:

”Det er bestyrelsens ønske at gøre klubben stærkere finansielt ved gennem vores stærke brand at få flere sponsorer og netværksmedlemmer. Målet er at få klubben til at være levedygtig af egen drift.  Med tilføjelsen af Louise tager vi det første og stort skridt i retning af at gøre et af Danmarks stærkeste brands indenfor kvindeidræt endnu stærkere. Målet er fortsat sportslig succes og en økonomi i positiv balance.”

”Vi ønsker at blande os i toppen af dansk håndbold og som de seneste store transfer har vist, er vi en klub der skaber spillere på allerøverste hylde. Det arbejde vil vi fortsætte og derfor sætter vi ind på at styrke vores håndbold værdier uden at være i økonomisk ubalance. Det vil på kort sigt medføre et stort fokus på økonomien og stigende fokus på udvikling af unge spillere. ”

Nytiltrådte direktør Louise Svalastog udtaler:

”Jeg er glad og stolt over at komme tilbage til sportens verden og bidrage til den klub, som ligger mit hjerte nær. Jeg havde 4 skønne sæsoner her, hvor jeg var med til at vinde guld i 2018.”

”Jeg ønsker at København Håndbold igen skal på læberne af danskerne. Vi vil gerne være en stærk kvindehåndboldklub. Vi vil være hovedstadens og Øst Danmarks hold, med stolte sponsorer og fans. Et hold som symboliserer kvinde power, professionalisme og vinderattitude. Jeg glæder mig til at deltage i udviklingen af fremtidens hold.”

”Min datter på 13 år, samt alle de unge mennesker som har deres gang i Frederiksberg hallerne, skal vi være forbilleder for, både på og udenfor banen. ”

Direktør Casper Porsgaard udtaler:

”Vi glæder os meget til at få Louise med ombord. Der er ingen tvivl om vi har haft meget travlt med lidt for få hænder. Så nu ser vi frem til, at Louise kan hjælpe til på det sportslige setup og hjælpe til i administrationen. Jeg er sikker på, at Louise og jeg komplementerer hinanden godt og at vi sammen kan få yderligere vækst i forretningen. Louise har et stort kendskab til håndboldbranchen og det er jeg sikker på, at vi vil drage stor nytte af både på og udenfor banen.”

Louise Svalastog tiltræder i dag d. 1. februar. Hun fortsætter med at træne 2. div. damerne i FIF, og udbygger det fortsat gode samarbejde mellem København Håndbold og moderklubben.