Velkommen til vores nye praktikant

Praktikantens første dag startede med en masse informationer omkring sæsonen, dagligdagen i klubben og kommende arrangementer.

Praktikantens profil

Praktikanten hedder Emilie Dalby Bjørn, hun er 23 år gammel og kommer fra Amager.

Emilie studerer til dagligt på Copenhagen Business Academy, hvor hun læser det sidste semester på Markedsføringsøkonom uddannelsen.

Til daglig spiller Emilie håndbold på 2. Divisionsholdet i FIF og har derfor allerede kendskab til klubben.

Hvorfor valgte du København Håndbold som din praktikplads?

– ”Jeg valgte København Håndbold som min praktikplads fordi jeg elsker livet omkring sport og jeg kendte til klubben i forvejen. Følelsen af at være en del af et hold, men samtidig prøve at være med bagom og se hvad der sker i kulisserne før, under og efter en kamp, finder jeg enormt interessant, og derfor valgte jeg København Håndbold.”

Forventninger

-”Mine forventninger til mit praktikforløb er at lære hvordan man gør i praksis og suge en masse ny viden til mig inden for markedsføring. Samtidig forventer jeg et ansvarsfuldt, oplevelsesrigt og spændende praktikophold hos Købehavn Håndbold.”

-”Jeg glæder mig til at komme i gang med mit praktikforløb, og møde alle i og omkring klubben”