København Håndbold runder 100 solgte sæsonkort

En måned før sæsonen starter, kan København Håndbold melde at antallet af solgte sæsonkort har rundet 100 stk., hvilket er det højest antal solgte sæsonkort i klubbens historie

Sæson efter sæson har København Håndbold konstant mærket en fremgang på antal solgte billetter og antal solgte sæsonkort, og for første gang i København Håndbolds forholdsvis korte historie, er antallet af solgte sæsonkort rundet 100 stk, hvilket glæder Nicklas Engslev Hansen, der er ansvarlig for billetsalget og fansene i Frederiksberg Hallen.
-For os har det været et delmål at runde 100 antal solgte sæsonkort, så det er skønt at det nu er lykkedes. Der er en måned til sæsonen starter, så vi håber, at der er mange flere der køber KBH Kortet til den kommende sæson, siger Nicklas Engslev Hansen, og fortsætter.
-Sidste sæson mærkede vi endnu en stor fremgang fra de håndboldinteresserede, hvor både billetsalget og salget af sæsonkortene steg. Det er dejligt at mærke, at håndboldinteressen fortsat er stigende på Frederiksberg og i hovedstadsområdet.

Der er plads til ca. 1.300 tilskuere i Frederiksberg Hallen, hvoraf de 800 af dem er siddepladser, hvilket også kan have en indflydelse ved at så mange tilskuere allerede har købt KBH Kortet til den kommende sæson.
-Ved at købe KBH Kortet sikrer du en siddeplads til alle hjemmekampe, og da Frederiksberg Hallen er ret intim, og vi forholdsvis ofte har udsolgt af siddepladser til vores hjemmekampe, så kan det også have en medvirken til det stigende sæsonkort-salg. Sidste sæson havde vi hele 24 hjemmekampe i Frederiksberg Hallen, så kommer man til de fleste af hjemmekampene, kan KBH Kortet vise sig at være en rigtig god investering, slutter Nicklas Engslev Hansen.

Med KBH Kortet får du som nævnt en nummereret siddeplads til alle København Håndbolds hjemmekampe i HTH Ligaen, Santander Cup (Landspokalturneringen) og til de europæiske kampe i sæsonen 2018/2019.
Samtidig får du 100 kroner rabat på en spillertrøje samt 10% rabat på regningen hos Skagen Fiskerestaurant.

KBH Kortet kan købes hele sæsonen, og koster:
Voksen (16-65 år)                                                  1099,- kr. (+forsendelse og gebyr)
Ungdom/Pensionist (6-16 år & 65+)                      699,- kr. (+forsendelse og gebyr)

Har du endnu ikke fået fingrene i KBH Kortet, kan det købes lige her

/KBH