Første træningskamp veloverstået

København Håndbold fik en sejr med fra den første træningskamp i opstarten på hele 12-36 i Kristianstad, hvor debutanten Thea Mørk blev topscorer med hele 7 kasser.

Der blev debut til Emily Sando, Amalie Milling, Linn Blohm, Larissa Nusser og Thea Mørk, og sidstnævnte formåede i de første 30 minutter at score hele 7 gange, og København Håndbold gik også til pause med en komfortabel føring på 7-20.

Værterne fra Kristianstad Handboll kæmpede, men tigrene var for stærke, og kampen endte med en sejr på 36-12. Cheftræner Claus Mogensen fandt glæde i flere elementer i sejren.
– Jeg synes, vi fik vist, at vi trods meget få træninger før denne kamp fik det at se, vi havde arbejdet med. Vi fik de taktiske elementer i spil, og det var dejligt at se, at vi har haft progression på så kort tid, understregede Mogensen, der også var tilfreds med det fokus, der var gennem hele kampen.
– Det var ikke den største udfordring, men vi formåede forsvarsmæssigt at holde koncentrationen i hele kampen, og så fik vi vist, at vi også stadig evner at komme hurtigt frem over banen, hvilket jeg var rigtigt glad for, da det er et meget stærkt våben, vi har, som vi skal værne om, understregede han og fandt et par ord til hver af debutanterne frem.
– De faldt godt ind på holdet allesammen, og de fik hver især vist nogle af de kompetencer, der er årsagen til, at vi har hentet dem til klubben. Sando og Milling står begge stabilt hele kampen. Thea fik vist, at hun er en dygtig afslutter. Larissa har nogle meget hurtige fødder, og Linn fik vist, at hun kan bidrage med meget stor fysik. Alt i alt en rigtig fin første træningskamp af alle spillerne, ikke kun de nye, slutter Claus Mogensen.

Målscorere:
7 Thea Mørk
4 Debbie Bont
4 Louise Føns
3 Larissa Nusser
3 Annika Meyer
3 Mai Kragballe
3 Hanna Blomstrand
3 Mia Rej
2 Linn Blohm
2 Kelly Dulfer
2 Maria Lykkegaard

Næste opgave er på fredag den 27. juli kl. 12.00, når det japanske landshold kommer på besøg i Frederiksberg Hallen. Der er naturligvis fri entre.