København Håndbold indgår stor aftale

København Håndbold indgår ny stor aftale med sportsmærket hummel, som dermed bliver tøjsponsor for hovedstadens håndboldhold de næste 3 år.

Det er en stor aftale i samarbejde med Sportmaster, som bliver det vigtige bindeled og leverandør.

Direktør Louise Svalastog udtaler;
-“Det er en stor dag for København Håndbold, for med denne aftale sender vi et klart signal omkring vores kommercielle arbejde, hvor vi får to meget stærke samarbejdspartnere i hummel og Sportmaster. Udover det er to brands med en stærk kommerciel værdi, så er de også garant for kvalitet og vi glæder os helt vildt til at løfte klubben yderligere de næste 3 år sammen med dem.
Så vi glæder os til at se vinklerne på skuldrene af vores spillere for den kommende sæson, hvor vi også arbejder på at få en endnu stærkere fanshop til alle vores fans”

hummel’s Head of Teamsport og B2b, Thomas Schønnemann udtaler;
-”hummel er utrolig stolte over, at kunne indgå dette strategiske samarbejde med Københavns Håndbold. Klubben er flagskibet i København og spiller samtidig en vigtig rolle i Kvindeligaen. hummel’s position indenfor kvindehåndbold, ser vi løftet med dette samarbejde. Det gælder både kommercielt og på branding.
Klubben bliver drevet professionelt og af gode dedikerede mennesker, hvilket også har betydning for et godt samarbejde.
Vi ser frem til foreløbig 3 spændende år og glæder os til, at se spillerne, spille med hummels ikoniske vinkler og hummel bi på tøjet.”

Sponsor & Partnership Manager Sportmaster, Mads Toudal Larsen udtaler;
-“Vi har valgt at indgå i dette samarbejde for at bakke op omkring København Håndbold, og være med til at synliggøre København Håndbold ikke kun i København, men i hele Danmark.
Samarbejdet skal være med til at inspirere en masse unge piger til at spille håndbold i hovedstaden, og bakke op om de meget stærke moderklubber.
Vi glæder os til samarbejdet og stolte over at kunne være en del af København Håndbold, som absolut vores flagskibs kvindehåndbold klub i Sportmaster.”

Byd hjertelig velkommen i tigerhulen til hummel og Sportmaster