Freja Cohrt ny i København trøjen

København Håndbold har indgået en 2-årig kontrakt med den hurtige venstre fløj, som skifter til hovedstaden efter sommerferien fra Odense Håndbold.

Freja Cohrt står pt. noteret for 28 A-landskampe og bliver en vigtig brik i den videre succes i klubben.

Freja Cohrt udtaler;
-“Jeg ser utrolig meget frem til at trække i tigerblusen til den nye sæson.
De sportslige rammer og miljøet i klubben virker meget professionelt og jeg er sikker på jeg fortsat kan udvikle mig her.
Jeg synes truppen i denne sæson har vist, at der er et stærkt fundament, som jeg glæder mig til at skulle være med til at bygge videre på.”

Louise Svalastog udtaler;
-“Freja kommer til klubben i hendes bedste alder, og kommer til at bidrage med hendes enorme fart og professionalisme. Hun har gennem de sidste mange sæsoner opbygget en stor rutine og været en del af det succesrige Odense hold. Hun bliver utrolig vigtig for klubbens kontrafase i den nye sæson og er en spiller som altid tør.
Dertil bliver Freja vigtig udenfor banen, da hun også tidligere har været en del af anførergruppen i Odense og kender alt til de ting som også er vigtige i en klub i form af frivillige, sponsorere og fans.”

Vi byder Freja Cohrt velkommen i Tigerhulen.