København Håndbold henter Melissa Petrén til den kommende sæson.

København Håndbold har skrevet en 2-årig kontrakt med en af ligaens mest scorende spillere, den 26-årige svenske landsholdsspiller Melissa Petrén. Melissa tiltræder truppen i den kommende sæson 2021/2022.

Cheftræner Claus Mogensen udtaler;

– ”Melissa er en super dygtig spiller og afslutter. Hun har udviklet sig fantastisk de seneste 2 sæsoner i Horsens Håndbold Elite, og vi er utrolig stolte over at kunne tiltrække en så markant spiller. Hun kommer til at passe godt ind i vores hurtige spillestil, og vi ser frem til at se hende fortsætte sin udvikling her i København.”

Melissa Petrén udtaler;

– ”København er en fantastisk klub, som har været dygtige gennem mange sæsoner og spillet med i toppen. Jeg føler mig klar til at tage skridtet videre og skifte til en klub der spiller et sjovt og hurtigt spil, der passer godt til mig. Jeg har altid tænkt, at København Håndbold har en spændende spillestil og jeg ser frem til at blive en del truppen.

– Jeg har haft en god tid i Horsens Håndbold Elite, hvor jeg har lært meget, men nu glæder jeg mig til at spille i København fordi jeg tror på den vision og de målsætninger de har og fordi jeg tror klubben kan udvikle mig til en endnu bedre håndboldspiller.”

 

Vi ser frem til at tage imod Melissa til sommer og står klar til at tage imod hende. Melissa Petrén kommer til at spille med nummer 6 på ryggen.