København Håndbold forlænger med stregspiller

København håndbold har forlænget aftalen med den færøske landsholdsspiller Pernille Brandenborg, som ligesom AC Bossen havde udløb til sommer, så aftalen ligeledes løber til sommeren 2025.

Direktør Louise Svalastog udtaler omkring forlængelsen;
-”Pernille har fra første dag været en sand kriger og en person som har været enorm vellidt i omklædningsrummet og blandt fans. Hun har udviklet sig meget siden hun kom til klubben i sidste sæson fra det konkursramte Randers HK, og det er aldrig nemt at stå midt i sæson uden en klub, men det har hun tacklet enorm flot!
Det tydeligt at Pernille flyttet sig meget både på det spillemæssige plan, især i denne sæson, har det været tydeligt at Pernille har fundet en anden ro, vænnet sig til København, tillagt sig flere muskler og formået at overføre det hele til spillet på banen. Jeg tror at Pernille kan flytte sig rigtig meget henover de næste par sæsoner, hvorfor vi nu er glade for at have forlænget kontrakten”

Pernille Brandenborg udtaler;
-”Jeg er faldet utrolig godt til i København Håndbold, og er derfor meget glad for at forlænge min kontrakt. Vi har et fantastisk godt håndboldmiljø både på og uden for banen, som jeg trives i. Derfor var jeg slet ikke i tvivl om, at jeg gerne ville forsætte samarbejdet, og jeg glæder mig til forsat at give den gas i København trøjen med alle i og omkring klubben”

Pernille Brandenborg er præsenteret af: Bitsch Akustik.