København Håndbold forlænger med keeper talent

København Håndbold og Anne Christine Bossen har forlænget den nuværende kontrakt der har udløb til sommer, så kontrakten nu er gældende til 2025.

AC ”Bossen ” kom til København fra Randers HK i sidste sæson, og har i denne sæson leveret flot og står med imponerende redningsprocenter på 35,9%, hvilket betyder hun er placeret på ligaens 4. plads over bedste keepere, vel og mærke i en alder af kun 20 år.

Direktør Louise Svalastog udtaler omkring forlængelsen;
-”Vi er glade for, at AC er faldet så godt til i klubben og længe har leveret på et højt niveau til træning. I denne sæson har hun formået at overføre det til kampene, hvor hun har været afgørende. Hun kom til klubben sidste sæson, ovenpå Randers HKs konkurs, og har tacklet hele situationen meget professionelt!
AC er en arbejdshest, og det har vi set siden hendes første dag i klubben. Trods sin unge alder har hun allerede været en fast del af Kvindeligaen i snart tre sæsoner.
Det er derfor helt naturligt, at vi ønskede at forlænge hendes kontrakt og dermed beholde hende her i hovedstaden.”

Anne Christine Bossen udtaler;
-”Jeg er utrolig glad for at være hos København Håndbold og føler mig rigtig godt tilpas både på og uden for banen. Derfor er jeg enormt glad og stolt over at forlænge.
Jeg synes træningsmiljøet er professionelt og har et enormt højt niveau, og jeg kan virkelig mærke, at jeg udvikler mig i samarbejde med Frederik og de andre målvogtere.
Så jeg glæder mig utroligt meget til at fortsætte samarbejdet med klubben, både pigerne, trænerne og alle omkring holdet.”

Anne Christine Bossen er sponsoreret af: Berlin Bar