Tirsdag den 9. juni mødte administrationen atter ind på kontoret i København Håndbold. Kort tid efter gik administrationen i gang med at forlænge partneraftaler og sikre sig de rigtige folk til staben bag holdet.
En af de vigtige brikker er Christian Knutzon Køhler, som i samarbejde med Claus Mogensen skabte et flot resultat i den netop afsluttede sæson.
Christian Knutzon Køhler udtaler;
– Det var et stort ønske at få lov til at arbejde videre med Claus, truppen og alle de dygtige folk omkring København Håndbold, så jeg er rigtig glad for, at vi har fået en aftale i hus, siger han og fortsætter;

– Nu glæder jeg mig bare til opstarten med holdet og at få en mere almindelig hverdag igen. Der venter os utrolig mange kampe pga. udsættelser, så det bliver spændende og nyt for os alle. Claus og jeg er ambitiøse og kan nu begynde at fylde de sidste detaljer omkring spillere og opstart forud for den kommende sæson.

København Håndbolds ejer, Kim Mikkelsen udtaler om forlængelsen;

– Med denne vigtige brik på plads er vi for alvor startet med at kigge ind i den kommende sæson. Claus og Christian har leveret som team uge efter uge, og jeg glæder mig til at se videreudviklingen af holdet.