Wall og KBH ophæver kontrakten

Marie Wall og København Håndbold er blevet enige om ophævelse af kontrakten, der ellers løb til næste sommer.

Marie Wall kom til København Håndbold i sommeren 2018 og var udset en plads som makker til Thea Mørk på venstrefløjen. Desværre satte en korsbåndskade i sidste kamp for Hoor 65 en brat stopper for det i første sæson. Efter at have kæmpet sig tilbage og deltaget i første halvdel af denne sæson og VM i Japan, kunne Marie i januar meddele, at hun og kæresten var i lykkelige omstændigheder, og de venter parrets første barn til august.

København Håndbolds ejer, Kim Mikkelsen fortæller:

– Det er altid ærgerligt, at skulle stoppe en kontrakt før tid, men i denne situation giver det mening for begge parter. Marie har kæmpet hårdt for at komme tilbage fra skade, og hun nåede heldigvis både debut i Champions League, spille EHF Cup og i HTH Ligaen, samt VM i Japan. Med en forestående barsel, kan vi nu fokusere på at supplere Olivia Mellegaard med en spiller, der kan træde til fra sæsonstart.

Marie Wall siger:

– Da jeg skrev under med København Håndold i 2018, var det et drømmeskifte til en af verdens bedste ligaer. Vi har været glæde for opholdet i Danmark, men kombination af korsbåndskaden og min graviditet har gjort opholdet til en anden sportslig oplevelse, end vi troede for to år siden. Jeg er glad for, at klubben har set positivt på at ophæve samarbejdet, så vores familie kan starte et nyt kapital i Sverige.

København Håndbold ønsker Marie og Henrik det bedste i Sverige og takker for indsatsen.