Johanna Bundsen rammer flot milepæl

Før vi fløjtede nytårsbraget mod Nykøbing Falster Håndbold i gang lørdag eftermiddag, bød vi vores tiende spiller velkommen i Klub100. Med 100 kampe i tigertrøjen er Johanna Bundsen nu medlem af vores eksklusive klub, sammen med de ni andre Klub100 spillere der igennem historien har knoklet for København Håndbold.

Johanna Bundsen kom til klubben i 2017, hvor hun allerede i sin første sæson kunne løfte titlen som dansk mester. Siden da er det blevet til et hav af flotte præstationer fra vores svenske målvogter og i lørdags kunne vi så overraske hende med endnu en flot titel. Johanna spillede nemlig sin kamp nummer 100, da hun sammen med resten af holdet vandt over Nykøbing Falster Håndbold og har dermed fået titlen som det tiende medlem af Klub100.

– Jeg er selvfølgelig glad og stolt over at have spillet 100 kampe for mit hold. Det er altid dejligt at kunne se tilbage på så mange minder og oplevelser og specielt på en fantastisk hjemmebane i Frederiksberg-Hallen. Det er fedt at spille i en hal med så god et publikum og med fans der altid står bag os. Dem savner jeg – og resten af truppen – virkelig lige nu. Nu håber jeg bare på flere gode kampe i en helt fuld hal, når vi må det til den tid.

Johanna og resten af København Håndbold skal allerede i kamp igen i aften, når holdet drager afsted mod Forum Horsens. Du kan se kampen direkte på TV2 Sport fra kl. 20.00.