Et tæt nytårsbrag ender med 2 point

Endnu et vaskeægte nytårsbrag var på menuen her til eftermiddag, da Frederiksberg-Hallerne dannede rammen for kampen mod Nykøbing Falster Håndbold.

Der var på forhånd lagt an til en spændende og tæt kamp, men det lykkedes alligevel København Håndbold at trække det længste strå efter 60 minutter.

Vi fangede cheftræner Claus Mogensen efter kampen

– Sikke en fed måde at skyde det nye år i gang. Jeg er så glad på pigernes vegne. De vister en formidabel moral flere gange i løbet af kampen, hvor kampen var ved at løbe os lidt af ende. Og så er jeg selvfølgelig glad for at det gik så godt for Aimée og Wildbork. Der kom pludselig et stort fokus på netop deres rolle og jeg synes virkelig de lever op til det i dag. Kampen forløb som den ofte gør mod NFH, hvor føringen bølger frem og tilbage. Heldigvis kunne vi trække det længste strå til sidst og de 2 point er rigtigt vigtige for os. Jeg synes, at vi i perioder spiller rigtig rigtig godt for så at have perioder med mange fejl. Det skal nok blive skarpere med lidt flere kampe og træninger i rygsækken. Overordnet er vi dog meget tilfredse med præstationen og glæder os allerede til kampen på tirsdag i Horsens Håndbold.

Næste gang vi skal i aktion på vores hjemmebane er fredag den 15. januar, når vi tager med Skanderborg Håndbold. En kamp der desværre også er præget af regeringens nedlukning og derfor også bliver uden tilskuere.

Vi håber at vi snart kan inviterer jer alle i hallen igen – for vi savner alle vores dejlige fans på lægterne.