Inspirationshistorie fra klubbens erhvervsnetværk: BESTPROMOTION

Mange må tænke ud af boksen under Covid19, og BestPromotion er en af de virksomheder, der har måttet ty til digitale platforme, hvor der normalt var fysisk fremmøde.

Jan Furbo fra BestPromotion fortæller her, hvordan Covid19 har ændret hverdagen for BestPromotion, der lever af primært at sælge kvalitets profiltøj og merchandise.

“En stor del af vores business er profiltøj og merchandise til events og messer. De leverancer stoppede naturligvis brat, da Statsministeren lukkede Danmark ned. En stor del af det, der var sat i gang, er sat i bero til krisen er ovre,” fortæller Jan Furbo, der forsætter:
“Det giver en hverdag, hvor alt det der tidligere var normalt, nu ikke sker pr. automatik og, hvor der bliver lidt for meget tid til bekymring, hvis ikke vi agerer alternativt, arbejder på nye tiltag og tænker ud af boksen. Der er virkelig brug for at bevare optimismen, tænke kreativt og benytte de ledige stunder til at forberede og udtænke nye tiltag,” siger han og fortæller mere konkret om de ting, som BestPromotion har gjort.
“Vi undgår, som alle andre unødigt samvær, spritter af og hjemmearbejder. Men vi har også brugt lejligheden til at tænke alternativt. Som noget nyt og godt der er kommet ud af krisen er, at vi har brugt tiden til at programmere og lancere en helt ny webshop med navnet Best-outlet.dk. Shoppen henvender sig også til, som noget helt nyt for os, private kunder. Vores sortiment indeholder en lang række produkter, som, vi forventer, vil have stor interesse, også for den private forbruger. Og så håber vi selvfølgelig på, at en udvidelse af vores kundesegment også kan hjælpe til med at holde gang i omsætningen online, indtil tingene er normaliseret,” forklarer han.

BestPromotion tager normalt gerne ud og rådgiver kunderne personligt over en kop kaffe omkring et spisebord, men det er nu også ændret.
“Vi kan sagtens uden fysisk kontakt hjælpe firmaer med profiltøj og merchandise gennem sparring og rådgivning på telefon og Skype, således, at de er klar til, de igen skal ud fortsætte samarbejdet med deres kunder. Derudover kan vi nu tilbyde nogle fantastiske priser på bl.a. Cutter and Buck, uden tryk og brodering, til de private kunder, som måske er hjemsendte, og derfor lige pludselig har fået en del mere fritid – og som måske mangler at få suppleret garderoben med noget super lækkert tøj,” siger han og kommer slutteligt med en opfordring:
“Jeg mener, vi alle kan hjælpe hinanden ved at bakke op om danske virksomheder og danske hjemmesider, således at de køb, vi alle foretager, så vidt muligt, foretages med ”KØB DANSK” tankegangen.”

Jan Furbo sidder klar til at rådgive og hjælpe virksomheder og kan kontaktes på tlf. 20230076, mens private kan gå ind og gøre brug af de gode tilbud på Best-outlet.dk – og ikke mindst få ekstra 10% rabat ved at benytte koden: stærkeste 2020.