Inspirationshistorie fra klubbens erhvervsnetværk: Advokatfirmaet Nygaard.

Som altid er erhvervsadvokat Henning Nygaard velklædt og veloplagt, da han logger på videoopkaldet med ordene ”godmorgen – er vi friske?”

Henning Nygaard er erhvervsadvokat og har speciale i generel erhvervsrådgivning, etablering af hensigtsmæssige selskabsstrukturer og generationsskifte, alt imens han også dyrker triatlon og er Ironman.

”Vi holder naturligvis åbent, men vi kan nu også mærke, at Covid19 har fat i det danske erhvervsliv, hvorfor vi den kommende tid formodentligt kommer til at bruge mere tid på rådgivning af virksomheder om ansættelsesretlige forhold, støtteordningerne, og for en stor dels vedkommende også mulighederne for at omstrukturere selskaber, så tab kan minimeres. Det er i hvert fald den trend, som jeg ser lige nu”, fortæller Henning Nygaard, der brænder for at hjælpe andre, og det glæder ham, når kunderne kommer igen og igen.
”Hele Danmark er berørt af Covid19, og jeg havde da også hellere set, at mine kunder havde brug for ”positiv” hjælp, men i den nuværende situation sørger jeg naturligvis for at hjælpe med at navigere indenfor de rammer og muligheder der er,” siger han og fortæller, at han også assisterer med at lukke selskaber pænt ned for dem, der desværre må dreje nøglen om.
”Jeg er ikke i tvivl om, at dansk erhvervsliv kommer til at blomstre igen inden længe. Om der går fire uger, eller tre måneder er ikke til at sige, men når det sker, så er jeg også klar til at hjælpe.”

Henning Nygaard sidder klar til at rådgive dig.
Kontakt ham på tlf. nr. 4245 2800 eller e-mail hn@adv-nygaard.dk.