Inspirationshistorie fra erhvervsnetværket: Grant Thornton

Casper Christiansen er statsautoriseret revisor hos Grant Thornton, og Covid-19 har i den grad sat ham og kollegaerne i sving.

Mens mange virksomheder må lukke ned under Covid-19, holder det store revisionshus Grant Thornton åben, dog fra hjemmekontorer, og der er travlt, fordi mange virksomheder har brug for rådgivning – blandt andet til søgning af hjælpepakker fra Regeringen.

Statsautoriseret revisor Casper Christiansen fortæller om hverdagen hos Grant Thornton.
“Covid-19 har betydet, at der på kort tid blev etableret hjemmearbejdspladser, så vores kontorer er fortsat åbne – blot spredt ud på mange lokationer. Fra at have fokus på primært historiske data i forbindelse med revision af årsregnskaber, blev fokus hurtigt ændret til rådgivning om den nuværende situation. Dialogen handler mere om hjælpepakker, og hvordan kunder bedst muligt kommer gennem denne sundhedskrise, som har store økonomiske følger for mange virksomheder,” fortæller han og forsætter:
“I denne tid, hvor regeringen vedtager flere gode tiltag for at understøtte dansk økonomi, er nyhedsstrømmen større end nogensinde før. Kunderne skal forsøge at navigere rundt i hjælpepakker, samt hvad der er bedst for dem. Vi skal hjælpe dem med fortolkninger af bekendtgørelser og opgørelsesmetoder – alt sammen for at kunderne kommer bedst muligt gennem denne nedlukningsperiode. Samtidig skal den daglige produktion fortsætte, hvor regnskaber, skattemæssig rådgivning og omstruktureringer fortsat skal løses,” siger han og understreger, at selv om Grant Thornton har travlt, så kan nye kunder stadig henvende sig og få rådgivning om nye som eksisterende udfordringer.
“Nu hvor mange virksomheder er påvirket af Covid-19 i større eller mindre omfang, kan vi hjælpe med få virksomhederne til at træffe de bedste løsninger for netop dem. Så vi sørger for, at flest muligt kommer bedst muligt gennem denne periode, hvor de allermest har brug for hjælp til rådgivning,” slutter han.

Har du brug for rådgivning til at søge hjælpepakker eller klassisk revision, så er Casper Christiansen klar til at hjælpe. Du kan kontakte ham på email: Casper.Christiansen@dk.gt.com.

Læs mere om Grant Thornton på www.grantthornton.dk.