Information fra dagens pressemøde

I Falkoner Biografen havde København Håndbold i dag pressemøde, og du kan her læse lidt mere om den information, der blev givet til de fremmødte.

København Håndbolds direktør Janni Møller Thomsen bød velkommen i sal 4 og kunne samtidig fortælle, at Nordisk Film Biografer med omdrejningspunkt i netop Falkoner Biografen er blevet ny samarbejdspartner i klubben. Derefter kunne hun også byde velkommen til Strategic Investments A/S som hovedpartner de næste tre sæsoner, og de vil få et synligt partnerskab på kamptrøjen til både HTH Ligaen og i Champions League. Strategic Investments adm. direktør Jens Black glædede sig over den synlighed, som Strategic Investments får med København Håndbold, og den markant forhøjede kendskabsgrad, virksomheden oplever.

Efterfølgende fortalte cheftræner Claus Mogensen om de sportslige ambitioner for Super Cuppen, Santander Cuppen, HTH Ligaen og ikke mindst Champions League. København Håndbold sigter mod Top-4 i de hjemlige tureringer, mens det første mål i Champions League er at komme videre til Main Round.

Som et led i at opfylde de ambitioner kunne Janni Møller Thomsen byde Louise Føns velkommen tilbage, da venstrefløjen med flest klubkampe for København Håndbold har sagt ja til at tage endnu en sæson med tigeren på brystet, og den besked fik de fremmødte til at juble og klappe spontant. Dernæst blev den stærke og rutinerede målvogter Emily Stang Sando præsenteret som den sidste brik i målmandstroen, og hun fuldender dermed truppen, der skal opfylde målsætningen for den kommende sæson 2018/2019, som vi tager hul på som forsvarende danske mestre for første gang.

Du kan se hele pressemødet på vores facebookside, hvor der også er billeder fra dagens pressemøde.

Foto: Maja Karen