Føns hopper i trøjen igen

København Håndbold og Louise Føns er blevet enige om en ny aftale, så venstrefløjen napper endnu en sæson med tigeren på brystet.

I maj blev Louise Føns hyldet i Frederiksberg Hallen i det, der kunne blive hendes sidste kamp for København Håndbold, og selv om det i første omgang var et farvel til venstrefløjen med mere end 120 klubkampe, så er det et velkommen tilbage i dag. Louise Føns og København Håndbold er blevet enige om en ny et-årig aftale.

– Vores veje var jo egentligt skiltes, og jeg skulle lige bundfælde, at det var en mulighed at vende tilbage. Jeg brugte lidt tid på at mærke efter, hvad jeg egentligt ville, men med udsigt til endnu en sæson i Frederiksberg Hallen med de fantastiske fans og partnere, samt Champions League, som jeg endnu ikke har prøvet, så blev det et ja til at forsætte i klubben, siger Louise Føns, der understreger:
– Efter jeg har truffet mit valg, så skal der ikke herske nogen tvivl om, at jeg vil det hundrede procent, og jeg glæder mig rigtigt meget til at tage fat på en ny sæson med det nye hold.

Cheftræner Claus Mogensen glæder sig over, at den rutinerede fløj er klar igen, så København Håndbold også på venstrefløj er stærkt besat.
– Jeg er rigtig glad for, at Føns har valgt at sige ja til en ny sæson sammen med os, for hun har vist, at hun er en rigtig dygtig spiller og god for klubben. Hun er en rigtig kulturbærer, og det er godt for os, at vi forsat kan nyde glæde af det, forklarer han og uddyber:
– Føns elsker at vinde, og hun tilfører holdet noget vildskab og ærgerrighed, og derudover også hendes professionalisme og rutine.

Louise Føns glæder sig til den kommende sæson, hvor der er Champions League på programmet og masser af fede kampe.
– Det bliver en rigtig fed sæson, hvor vi ser frem mod rigtigt store udfordringer. Vi går som hold ind i en Champions League-turnering, hvor der er stort pres på, og det øgede antal af kampe skal vi som klub og hold lære at håndtere. Der er også i den hjemlige liga mange hold, der opruster omkring os, og den går vi ind til som forsvarende mestre, og det har vi heller ikke prøvet før, så der er meget at lære, men vi går ydmygt til opgaven, og jeg glæder mig til den, siger hun og fortæller om lodtrækningen til Champions League:
– Det er en svær pulje med meget dygtige hold, men det er super fedt, at vi skal ud og prøve os af mod de allerbedste.

Venstrefløjen var den første spiller til at runde 100 kampe i København Håndbold-trøjen, og betegnelsen klubikon klæber til hende.
– Jeg tror på, at kontinuitet og kultur er vigtigt for at få det hele til at fungere i en topklub, så hvis jeg kan give noget af mig selv videre til de andre i truppen, så gør jeg bestemt gerne det, siger Føns og slutter:
– Det er et spændende hold, som jeg bliver en del af, hvor jeg kender mange af pigerne, og vi har gennem mange år bygget et stærkt sammenhold op, som jeg er sikker på, vi kan bygge videre på med de nye piger i den nye sæson.

Louise Føns forsætter naturligvis med nummer 3 på ryggen, og hun tørner den 23. august ud sammen med de andre tigre i sæsonens første kamp mod Ringkøbing Håndbold i Santander Cup.