Historisk tæt program venter tigrene

Fra den 29. december og frem til den 10. februar skal København Håndbold spille hele 14 kampe, og det er med Santander Final4 som kickoff den 29.-30. december.

Cheftræner Claus Mogensen ser frem mod det tætte program, der tæller 14 kampe på 44 dage. Det er det håndboldliv, alle i sporten kæmper så hårdt for at være en del af.
– Vi brugte hele sidste sæson på at forsøge at kvalificere os til at være en del af den europæiske turnering, og det løste vi. Nu har vi via efterårets kampe kvalificeret os til gruppespillet, og det er fedt, at vi nu er der. Samtidig har vi fået nogle svære modstandere, hvilket gør det endnu mere spændende, men det betyder også, at vi skal være kloge, når vi disponerer træningerne mellem kampene, så vi er så friske som muligt, når vi spiller kamp, for vi gør, hvad vi kan for at vinde alle kampe, understreger Claus Mogensen, der dog med tre en halv dag i snit mellem kampene ikke får så meget tid til at se video, som han plejer.
– Jeg tror næsten, jeg kan se ligeså meget, som jeg plejer, men i ligakampene er kendskabet lidt større til dem, da vi jo har mødt dem en gang, hvorimod det til EHF Cup-kampene kræver flere ressourcer end til de hjemlige, men det betyder ikke, at vi ikke er forberedte. Det er vi.

Selv om Claus Mogensen er glad for at være hjemme hos familien og fejre jul, så har tankerne på det kommende Final4 også sneget sig ind.
– Vi er lidt spændte på Santander Final4. Vi har haft fem spillere væk i mange uger, der kun får få træninger med os, før vi pludselig står i det, men vi kommer med en kæmpe lyst til at spille Final4, og en stærk tro på, at vi godt kan være med og spille med om sejren, så det glæder vi os til, fortæller han og slutter:
– Jeg glæder mig til at tage fat igen. Helt vildt. Med de ca. 3-4 dage mellem at spille en ny fed kamp er det svært ikke at glæde sig til, så det er begyndt at krible i mig for at komme i gang.

Du kan tage fanbussen til Santander Final4 den 30. december. Læs mere på KBHBolddk.Nemtilmeld.dk eller købe KBH Kortet på Ticketmaster.dk og få fri entre til alle kampe i Frederiksberg Hallen.

/JMT