Schoenaker forlader København til sommer

København Håndbolds hollandske bagspiller Myrthe Schoenaker har meddelt, at hun ønsker at gøre brug af en option i kontrakten, der betyder, at hun forlader København Håndbold til sommer og ikke i sommeren 2019.

Myrthe Schoenaker kom til København for halvandet år siden, og for hollænderen har det været et svært valg at søge videre.
– Jeg har været rigtigt glad for at være i København Håndbold, og jeg er virkelig glad for at have fået chancen for at komme hertil, så det har været en rigtig hård beslutning. Alt er perfekt. Træningsmiljøet, klubben, trænerne, holdet og kontoret. Det er en rigtig god klub, men jeg savner at have en større rolle og mere spilletid, og det tror jeg, jeg skal søge andre steder hen for at få, fortæller Myrthe Schoenaker.

Den smilende og altid hjælpsomme Schoenaker vil blive savnet i København Håndbold.
– Myrthe er en topprofessionel og loyal pige, vi desværre ikke har en rolle til, som imødekommer hendes håndboldmæssige kvaliteter og ambitioner. Derfor har jeg stor respekt for Myrthes beslutning, men vi vil komme til at savne hende, og vi ønsker hende kun det bedste, siger cheftræner Claus Mogensen.

Se Myrthes spillerprofil.

/JMT