Hansen lyste op i nederlag til Rostov

København Håndbold tabte i dag til Rostov-Don med cifrene 30-25 i sæsonens fjerde Champions League-kamp.

København Håndbold var foran 2-3, men det var desværre også eneste gang i kampen, at tigrene var foran mod russerne, der allerede inden pausen havde skabt en komfortabel føring på 15-10.
– Vi vidste, det ville blive svært i Rostov, men vi er stadig skuffede over nederlaget. Vi spillede ikke op til vores bedste, og selv om Rostovs dygtige spillere satte os under et stort pres, så forventede vi mere af os selv, end det, vi fik vist i dag, siger cheftræner Claus Mogensen, der forsætter:
– Samtidig så synes jeg, at vi fik en lektion i kynisme i dag, for de er utroligt dygtige til at straffe vores fejl. Det positive er, at vi ikke får meget sværere kampe end denne, så vi tager en masse erfaring med herfra. Det får vi brug for i næste runde, når vi skal til Brest, understreger Claus Mogensen, der kunne se Andrea Hansen i anden halvleg på omkring 20 minutter levere 5 mål på 5 forsøg.
– Det var høj klasse, hun kom ind og leverede. Jeg er meget imponeret over den overbevisning, hun havde i afslutninger. Flot kamp, slutter han.

Andrea Hansen præsenteres af KOJ Regnskabsservice.

Kampfakta: 30-25 (15-10)
Målscorere:
5 Andrea Hansen
3 Mai Kragballe
2 Louise Føns
2 Thea Mørk
2 Linn Blohm
2 Maria Lykkegaard
2 Debbie Bont
2 Anne Cecilie La Cour
2 Kelly Dulfer
2 Hanna Blomstrand
1 Jenny Alm