Hansen glæder sig til DM-finalerne

I lørdags spillede København Håndbold sig i DM-finalen for første gang i klubbens historie, efter en flot sejr over FCM Håndbold. Nu venter nogle spændende finalekampe mod Nykøbing F. Håndboldklub, som ligeledes er kommet i finalen for første gang. Det er nogle opgør som Anne Mette Hansen ser meget frem til.

Med 30 mål i kvartfinalerne og semifinalerne har Anne Mette Hansen været stærkt medvirkende til at København Håndbold nu kan forberede sig til klubbens første DM-finaler nogensinde, og især sejren over FCM Håndbold i semifinalen har vakt glæde hos den 22-årige bagspiller.

– Jeg er rigtig glad og stolt over sejren over FCM Håndbold. Det var en rigtig god holdpræstation, og der gik noget tid før det gik op mig at vi nu er videre til finalen. Det er lidt vildt, fortæller en glad Anne Mette Hansen, som glæder sig til kampene mod Nykøbing F. Håndboldklub.

– Det bliver nogle svære kampe, men vi glæder os alle sammen til de opgør, da de altid er noget specielt. Der bliver krig inde på banen og jeg tror, det bliver nogle gode kampe, specielt også for publikum. Der bliver gang i den både på og uden for banen. Vi skal holde fokus på det vi kan gøre noget ved, nemlig spillet på banen, og så skal stemningen udenfor banen nok komme helt af sig selv. Jeg glæder mig utrolig meget, og det bliver nogle vilde kampe, slutter Anne Mette Hansen.

Finalekampen i Frederiksberg Hallen den 20. maj blev hurtigt udsolgt, men der er stadig mulighed for at komme med til den første kamp på udebane i Arena Næstved den 13.maj. Der er både mulighed for at købe til en bustur inkl. billet eller blot billet til kampen. Alle billetter er til afsnittet for København Håndbolds fans.

/KK