FINALE II ER UDSOLGT

Få timer efter billetterne til finalen mellem København Håndbold og Nykøbing Falster Håndboldklub blev sat til salg, er det røde skilt med udsolgt nu hængt ud.

Der er ikke længere billetter at få til finalen i Frederiksberg Hallen den 20. maj.

– Det er gået over al forventning, og samtidig er det jo en skam, at vi må skuffe nogen, der gerne ville have været til håndbold, som vi ikke har plads til, men vi har valgt at blive i Frederiksberg Hallen, hvor vi har tryghed. Det er vores arena, og det er i den, vi hører hjemme, siger kommerciel direktør Janni Møller Thomsen, der forsætter:
– TV2 kommer og sender kampen, så alle kan se med, selv om jeg udmærket er klar over, at det ikke er det samme som at stå i hallen selv.

Udover arbejdet med at gøre klar til finalen i Frederiksberg Hallen, så er der også en masse lavpraktik, der skal på plads til den første kamp i Næstved.
– Vi er i fuld gang med at arrangere en bustur, samt sætte billetsalget til vores fans op, så det i morgen kan komme udover rampen, så hvis man ikke har tilmeldt sig vores loyalitetsklub, hvor man får besked lidt før alle andre, så er det en god ide at gøre det nu, fortæller hun.

TILMELD DIG HER

Den første kamp spilles i Næstved Arena, og København Håndbold sender i morgen information omkring køb af billetter til udeafsnittet på banen. Tigerfans bliver placeret i sektion H.

/JMT