GF Forsikring i Hovedstaden bliver ny Hovedpartner i København Håndbold

Salgschef Casper Porsgaard og afdelingsdirektør Maiken Luvin er nået i mål.

GF Forsikring i Hovedstaden opgraderer deres partnerskab for andet år i træk og vil i de næste 3 år være ny Hovedpartner i København Håndbold.

Hos København Håndbold er der stolthed over, at man efter to succesfulde sæsoner har formået at opgradere aftalen til et utrolig spændende Hovedpartnerskab. Salgschef Casper Porsgaard udtaler om partnerskabet:

– Vi har haft et utroligt godt samarbejde med GF Forsikring i Hovedstaden, og vi er lykkelige og stolte over, at det er lykkedes os at opgradere samarbejdet endnu en gang. GF Forsikring i Hovedstaden har været utrolig synlige til kampe, netværksmøder og øvrige arrangementer, og derfor glæder vi os til at aktivere samarbejdet yderligere fremover. GF Forsikring i Hovedstaden bliver nu Hovedpartner i de næste 3 år og det skaber en god ballast for klubben at vide, at de er med på rejsen i de tre kommende sæsoner.

– Derudover er der allerede planlagt mange spændende aktiviteter, hvor vi vil hjælpe GF Forsikring med at blive endnu mere forankret og synlige blandt vores lokale fans i København og på Frederiksberg.

Fremover vil GF Forsikring i Hovedstaden være øverst på fronten af spillertrøjen og vil derudover være massivt eksponeret lokalt i Frederiksberg Hallen, og de er fortsat også profilpartnere for Hanna Blomstrand og Maria Hjertner. Og det store engagement og viljen til at aktivere partnerskabet overfor vores trofaste fans vækker stor glæde hos København Håndbold.

– Vi elsker engagerede partnere, og vi har allerede mange sjove ideer til deres to årlige kamppartnerskaber og sjove konkurrencer undervejs. Dette og meget mere kan fans og partnere glæde sig til i de kommende sæsoner, udtaler Casper Porsgaard.

GF Hovedstadens afdelingsdirektør, Maiken Luvin, ser ligeledes frem til et fortsat godt partnerskab og udtaler om opgraderingen som Hovedpartner:

– Hos GF Forsikring i Hovedstaden har vi været utrolig glade for samarbejdet med København Håndbold i gennem de sidste to år. Vi er både glade for at støtte lokalt, og for at være blevet en del af det fantastiske erhvervsnetværk i København Håndbold.

– Vi har pt. kontorer på Tårnby Torv og Vallensbæk Stationstorv, og i slutningen af 2020/begyndelsen af 2021 planlægger vi at åbne endnu et kontor, der skal ligge på Frederiksberg. Så vi rykker endnu tættere på København Håndbold, og her ser vi vores nye Hovedpartnerskab som et godt markedsføringsværktøj til at komme endnu tættere på lokalområdet. Så i den forbindelse ser vi det som en god lejlighed til at opgradere vores partnerskab i København Håndbold, hvor vi fremadrettet vil støtte endnu mere op omkring København Håndbold og det stærke erhvervsnetværk som vi har haft stor glæde af. Og så glæder vi os enormt meget til igen at kunne støtte pigerne i hallen i den nye sæson.

 

Hos København Håndbold glæder vi os til at vise GF Forsikring i Hovedstaden frem som ny Hovedpartner til vores første hjemmekamp i den nye sæson i august måned